Algemene tegelwerken

Bolktegelwerken is inzetbaar voor de algemene tegelwerken. Binnen, buiten, kleine en grote oppervlakten. Onze diensten passen wij aan de omstandigheden en de specifieke ruimten.

Kit-en voegwerken

Bolktegelwerken kan ook de afwerking van aangebrachte plinten voor zijn rekening nemen. Dat betekent dat we de ontstane voegen kunnen afkitten. Het voordeel van kitten?

Natte ruimten

Erwin Bolk is ook gespecialiseerd in zogenaamde natte ruimten. Bij u thuis of binnen uw bedrijf of instelling. Onze specialistische kennis passen wij graag toe op op ruimten waar vocht bij komt kijken.

Horeca-en zorginstellingen

Bolktegelwerken verzorgt tegelwerken voor professionele organisaties binnen de horecabranche en zorginstellingen. Hygiëne en veilig werken zijn belangrijke aandachtspunten.

Grote oppervlakten

Bolktegelwerken levert tegelwerken voor grote oppervlakten, zoals ontvangstruimten, winkelvloeren, showroomvloeren alsmede vloeren in kantoorgebouwen.

Tuinbestrating

Bolktegelwerken is ervaren in het werken met exclusieve tegels en het verzorgen van tegelwerk voor creatieve ideeën. Tegelwerk kan voor uw huis, bedrijf, horecagelegenheid, showroom of hotel een prachtig sieraad zijn voor uw gasten.