Services

Services

Algemene tegelwerken

Bolktegelwerken is inzetbaar voor de algemene tegelwerken. Binnen, buiten, kleine en grote oppervlakten. Onze diensten passen wij aan de omstandigheden en de specifieke ruimten. Ons team bestaat uit gespecialiseerde en goed opgeleide tegelzetters. Onze service is tegenwoordig al bijzonder. Na onze werkzaamheden leveren wij de ruimte bezemschoon en opgeruimd op en voeren een uitgebreid nagesprek met u om onze werkzaamheden uitgebreid met u door te nemen.

Kit-en voegwerken

Bolktegelwerken kan ook de afwerking van aangebrachte plinten voor zijn rekening nemen. Dat betekent dat we de ontstane voegen kunnen afkitten. Het voordeel van kitten? Door gebruik te maken van deze elastische kitsafdichtingen kunnen spanningen en scheuren voorkomen worden en gaat uw net aangebrachte tegelwerken langer mee. Kitvoegen worden o.a. gebruikt voor sanitair-, metselwerk-, gevel- en kozijnafdichting door de voor deze toepassing geschikte kit te verwerken..

Natte ruimten

Erwin Bolk is ook gespecialiseerd in zogenaamde natte ruimten. Bij u thuis of binnen uw bedrijf of instelling. Onze specialistische kennis passen wij graag toe op op ruimten waar vocht bij komt kijken. Bolktegelwerken werkt voor zwembaden, wellness-centra, sportverenigingen, sportscholen en professionele locaties waar vocht een vaste omstandigheid is. Maar ook voor particulieren verzorgen wij tegelwerken voor badkamers, toiletten en aan-huis-wellness-ruimten.

Horeca-en zorginstellingen

Bolktegelwerken verzorgt tegelwerken voor professionele organisaties binnen de horecabranche en zorginstellingen. Hygiëne en veilig werken zijn belangrijke aandachtspunten. Wij kunnen preventief een bezoek afleggen om direct kleine herstelwerkzaamheden uit te voeren. Dit betreft vaak klein herstelwerk aan voegen, kitwerk en beschadigd tegelwerk.

Grote oppervlakten

Bolktegelwerken levert tegelwerken voor grote oppervlakten, zoals ontvangstruimten, winkelvloeren, showroomvloeren alsmede vloeren in kantoorgebouwen. Erwin is ervaren met het werken met diverse partners binnen bouwprojecten. En kan putten uit een breed netwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Tuinbestrating

Bolktegelwerken is ervaren in het werken met exclusieve tegels en het verzorgen van tegelwerk voor creatieve ideeën. Tegelwerk kan voor uw huis, bedrijf, horecagelegenheid, showroom of hotel een prachtig sieraad zijn voor uw gasten. Door een juiste keuze van tegels en voeg- en kitwerk zijn de meest uitlopende exclusieve tegelwerken toe te passen. Er kan zeker meer met tegels. Exclusief tegelwerk vraagt aandacht en vakkennis.

Contact

Neem vandaag nog contact op!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

06- 27480259

Of stuur een e-mail naar:

info@bolktegelwerken.nl

Belverzoek

Wij nemen z.s.m. contact met u op!